Mijn eerste bijbaantje was als spreekstalmeester in een heus circus. Hierna ben ik in het theater terecht gekomen. Ik ben geraakt door een quote van een theaterregisseur waar ik ooit mee gewerkt heb. Hij wilde zijn publiek al juichend op de stoelen laten staan of al boe-roepend de zaal uit laten lopen. Want als publiek zei dat het ‘leuk’ was. Dan had hij gefaald als maker. Het is nog steeds de inspiratie voor alles wat ik doe.

Ik ben een charismatische, creatieve en speelse spreker die op een geheel eigen manier het podium pakt. Ik spreek over diverse onderwerpen, zoals creatief ondernemerschap, falen, duurzaamheid en kunst en cultuur. Dit zijn mijn paradepaardjes;

Marco is een dijk van een motivator!

Aldo Bruining – Programmeursgilde

comfortzone 1:1

Uit je comfortzone? Mij niet gezien! Een 30-60 minuten durende ode aan de comfortzone! Een pleidooi voor positieve benadering en werken vanuit onze krachten. Niet meer buiten, maar van binnen de randen oprekken. Vanuit mijn ervaring als corporate consultant, pubercoach, acteur en trainer neem ik het publiek mee, prikkel ik bewustwording van eigen gedrag en werken we toe naar het oprekken van onze eigen comfortzone.


Vier het falen! Een 30-60 minuten durende talk over falen, fuck ups, bloopers, mislukkingen en alles wat niet goed ging. Omdat het perfecte plaatje niet bestaat, filters maar verwarrend zijn en we ons als maatschappij gek laten maken door succesverhalen. Ik geef een openhartig inkijkje in mijn eigen falen en stimuleer anderen om hetzelfde te doen. Deze talk is ideaal te combineren met een teambuildingactiviteit of samenhorigheidsuitjes.


Te zien geweest op diverse podia, waaronder:

  • Van Gils evenement
  • Hackathon in de zorg
  • het Volkshotel
  • Vodafone
  • Pecha Kucha Gent
  • Universiteit Wageningen
  • Fuck Up Nights Amsterdam

Advertenties
%d bloggers liken dit: